Gender-tarkistuslistat, toinen painos / Gender checklists, 2nd edition

Suomen 1325-verkosto on yhteistyössä Kriisinhallintakeskuksen (CMC Finland) ja Puolustusvoimien kansainvälisen keskuksen (Fincent) kanssa koonnut tarkistuslistat sukupuolinäkökulman huomioimiseksi siviili- ja sotilaallisissa kriisinhallintaoperaatioissa. Tarkistuslistat ovat koottu hyödyntäen olemassa olevia koulutusmateriaaleja. Hyödylliseksi koetusta työkalusta on nyt otettu toinen painos, johon on tehty pieniä muutoksia tarkistuslistoista tulleiden palautteiden perusteella.

Tarkistuslistajulkaisu on ladattavissa täältä (englanniksi) ja sen sisällöstä voi edelleen antaa palautetta osoitteeseen sara.haapalainen(at)unwomen.fi

Gender checklists, 2nd edition

1325 Network Finland together with the Crisis Management Centre Finland and the Finnish Defence Forces International Centre have created gender checklists for crisis management personnel. Checklists can be downloaded from here. The checklists have been found useful and minor changes have been made based on a feedback to create the 2nd edition. You can still send feedback of the content by sending email to sara.haapalainen(at)unwomen.fi.

Tämä artikkeli kuuluu kategoriaan Ajankohtaista.