UUSI JULKAISU: Gender-tarkistuslistat / Gender Checklists

Suomen 1325-verkosto on yhteistyössä Kriisinhallintakeskuksen (CMC Finland) ja Puolustusvoimien kansainvälisen keskuksen (Fincent) kanssa koonnut tarkistuslistat sukupuolinäkökulman huomioimiseksi siivili- ja sotilaallisissa kriisinhallintaoperaatioissa. Tarkistuslistat ovat koottu hyödyntäen olemassa olevia koulutusmateriaaleja. Listojen toimivuutta testataan ja niistä kerätään palautetta vuoden 2015 aikana.

Tarkistuslistajulkaisu on ladattavissa täältä (englanniksi) ja sen sisällöstä voi antaa palautetta osoitteeseen sara.haapalainen(at)unwomen.fi

NEW PUBLICATION: Gender checklists for crisis management personnel

1325 Network Finland together with the Crisis Management Centre Finland and the Finnish Defence Forces International Centre have created gender checklists for crisis management personnel. Checklists can be downloaded from here. The checklists are piloted this year and you can give feedback of the content by sending email to sara.haapalainen(at)unwomen.fi.

Tämä artikkeli kuuluu kategoriaan Ajankohtaista.